Kuzey Amerika’ya İş Gezisi

İhracat mecarımızın başladığı günden bu yana ürünlerimizi Dünyanın dört bir yerine ulaştırmak, yeni müşteriler kazanmak ve müşterimizi kaliteli ekipman ile buluşturmak için çalışıyoruz. Özbil Tarım Makineleri Ltd. Şti. olarak 2022 yılının haziran ayında Kanada Toronto’ya ayak bastık. Uzun süren online iş görüşmeleri, mailleşmeler sonucunda Ontario Bölgesi’nde çok sayıda bayi ile görüşme için gün aldık. Toplamda 2 hafta gibi bir sürede Ontario Bölgesi’nde birçok firma ile görüşme gerçekleştirdik.

Sadece Ontario Bölgesi ile kalmadık. Saskatchewan Bölgesi’nde yaklaşık 2 senedir görüşmelerimizin sürmekte olduğu Kızılderili toplulukları ile de bayilik ve üretim tesisi konusunda bir görüşme gerçekleştirdik. Bölgedeki çiftçilerin sorunlarına değindiğimiz toplantıda o bölge için farklı tasarımlar üzerine çalışmak için kararlar da aldık.

Henüz bayillik anlaşması üzerine görüşme yaptığımız farklı bölgelerden de firmalar olmasına karşın vaktimizin kısıtlı olmasından dolayı o bölgeleri ziyaret edemedik fakat gelecek dönem planlarımız içinde yerini aldı.

Daha öncesinde görüşme yaptığımız bölgelerden ürünlerimizi alan birkaç müşterimizle de görüşme fırsatımızı oldu. Makinelerden memnun kaldıklarını ve yeni ürünler çıktıkça kendilerine haber vermemizi istediler. Onlar da bayilik için heyecanlandıklarını belirttiler.

Kanada iş gezisi sonrası ziyaret ettiğimiz bölgelerden ürünlere talebin artması bayilik anlaşmalarını güçlendirmektedir. Gelecekte bir montaj tesisi veya üretim hattı kurulması planlarını da gündeme getirmektedir.

Yukarı Dön Whatsapp Destek